ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ -2014

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ

 Στην μνήμη του αθλητή Δημήτρη Δημητριάδη, του παιδιού μας,απευθύνουμε έκκληση στους ιθύνοντες επί του αθλητισμού, καθώς και στους αρμόδιους του δήμου Πετρούπολης και λοιπών (αθλητικά σωματεία Πετρούπολης και Δυτικής Αττικής), προκειμένου να εφαρμόζονται αυστηρά πλέον , ΟΛΕΣ οι υγειονομικές διατάξεις, π.χ ΚΥΑ. Γ1 443/73 και ΚΥΑ 46596/06/12/2004 , όπως οι ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΟΡΙΖΟΥΝ!! περί ασφαλούς άθλησης των νέων σε δημοτικά κολυμβητήρια . Όπως σας είναι γνωστό, στις 09/02/2005  στο κολυμβητήριο της Πετρούπολης, στο πρόγραμμαμαζικού αθλητισμού, ο Δημήτρης ,ο καλύτερος αθλητής εφήβων στο ΔΑΠ, σε ώρα προπόνησης έχασε την ζωή του μετά από ένα μακροβούτι από τον βατήρα!.

ΑΙΤΙΑ:

  • Η ανύρπακτη εποπτεία από τον προπονητή βάρδιας
  • Η ανυρπαξία επόπτη ασφαλείας και ναυαγοσώστη, παρόλου ότι χρησιμοποιούσαν το κολυμβητήριο, ως αγωνιστική δεξαμινή
  • Η ανυρπαξία άδειας αθλητικής εγκατάστασης
  • Η ανυρπαξία ελέγχου της δεξαμενής από επιτροπή καταλληλότητος 2004-2005
  • Ανύρπακτη άδεια περί αγώνων από τον τότε ΓΓ Περιφέρειας, ισχύος ενός (1) έτους

Ο Δημήτρης δικαιώθηκε από όλα τα δικαστήρια και οι παράγοντες του αθλητισμού στην πόλη μας οφείλουν να τιμήσουν την δράση του και το ήθος του στα σχολικά-αθλητικά και πολιστικά δρώμενα, βάζοντας το όνομά του στο κολυμβητήριο (ΔΑΠ) και στο χορευτικό εφήβων του Δήμου Πετρούπολης.

Ο ΑΓΩΝΑΣ μας για ένα πρότυπο κολυμβητήριο θα συνεχιστεί μέχρι την πλήρη απόκατάσταση ατελειών σε αυτό!.

Οι Ταμπέλες Επικινδυνότητας ότι,"Απαγορεύεται η χρήση βατήρων από τους οφελούμενους" , το ερμηνεύει έκαστος όπως επιθυμεί. Ενώ θα πρέπει να είναι ΣΑΦΕΣΤΑΤΕΣ οι γραπτές οδηγίες για την ΑΣΦΑΛΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ, τόσο για το κοινό τόσο για τους λουόμενους σε ώρα κοινού όσο και για τους αθλούμενος ως προπονητική δεξαμενή.

Οι ταμπέλες αυτές, εν μέρει καλύπτουν την νομιμότητα στο κολυμβητήριο, διότι δεν διασφαλίζεται η μη χρήση τους από το ΚΟΙΝΟ.(Οι βατήρες παραμένουν αμετάβλητοι ακόμα ως προς το ύψος τους)

Δεν υπάρχει ένδειξη που να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την χρήση βατήρων με μακροβούτια και ασκήσεις άπνοιας.

Η μόνη ικανοποίηση θα είναι για μας, μετά την απώλεια του Δημήτρη μας !!, να παρθούν αυστηρά όλα τα μέτρα από τους ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ της πολιτείας και του ΔΗΜΟΥ, ώστε να λειτουργούν ΟΛΑ τα κολυμβητήρια με την μέγιστη ΑΣΦΑΛΕΙΑ σε όλους που πηγαίνουν σε αυτά για λούση αναψυχής και αθλητισμό.

Ο Δημήτρης τότε έκανε ατομική προσπάθεια μέσα στην συνολική απάθεια..... και έδωσε την ζωή του στο ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ.

ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΑΣ , θα διασφαλίσουμε την απαραίτητη χρηματοδότηση και θα αναλάβουμε την ανακατασκευή του κολυμβητηρίου με αλλαγή των βατήρων, ώστε να γίνει πρότυπο προπονητήριο με προδιαγραφές ΟΑΚΑ. Για τον σκοπό έχουν κατατεθεί υπόμνηματα δύο (2) φορές στο δημοτικό συμβούλιο Πετρούπολης. Περιμένουμε απάντηση.....

Ο Δημήτρης μας θα ζεί στις ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, ως γενναίος και αγαπητός ως και ευαίσθητος και κοινωνικός, δραστήριος με ανήσυχο πνεύμα.

www.dimitrisd.gr

Πετρούπολη 04-02-2014

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ

ΦΑΝΗ ΤΟΛΙΟΥ

ΚΩΣΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ